keskiviikko 14. elokuuta 2019

TERVETULOA HARJOITUKSIIN

Kesä alkaa kääntyä kohti syksyä, koulut ja harrastukset alkavat kesän tauon jälkeen. Myös Kipponin tulevan kauden judoharjoitusaikataulut ja alkamisajankohdat on julkaistu ja ne löytyvät sivulta "harjoitusajat".


Ehkäpä jollakin on mielessä uuden harrastuksen aloittaminen? Judo on mukavaa ja sopii jokaiselle iästä riippumatta monipuolisuutensa vuoksi! Uusille harrastajille meillä on tarjota 5-6 vuotiaille muksujudo, 7-12v lapsille aloittavat ja jatkavat valkoiset vyöt - ryhmä sekä yli 13-vuotiaille nuorille ja aikuisille yli 13v. peruskurssi. Näissä ryhmissä judoa aletaan harjoitella perusteista lähtien, jokaisen lähtötaso huomioon ottaen.


Judossa harjoitetaan lajin tekniikoiden lisäksi kehonhallintaa, lihaskuntoa, ketteryyttä, erilaisia taitoliikkeitä ja parityöskentelyä. Judo on yksilölaji, jota ei voi harrastaa yksin, joten toisten kunnioittaminen on tärkeä osa lajia.


Judo voi olla koko perheen laji, vanhempi-vauva jumpassa aivan perheen pienimmätkin pääsevät mukaan treeneihin, muksujudo sopii perheen 5-6 vuotiaille lapsille ja valkoisten ja värillisten vöiden harjoitukset koulu-ikäisille. Koko perhe pääsee harrastamaan yhdessä perhejudossa, jossa lapsi- ja aikuinen ovat parina. myös aquajudossa eli seuran uimavuorolla uimaan pääsee koko perhe, ja jonka ohjatussa osassa päästään kokeilemaan judotekniikoita veden vastustaessa ja tukiessa.


Harjoituksiin ilmoittautuminen: HARJOITUKSIIN ILMOITTAUTUMINEN 2019-2020 (LINKKI)


Ilmoittautumislomakkeen täyttävät niin uudet kuin vanhatkin harrastajat.
Kauden harjoituksiin voi käydä ilmoittautumassa myös kesän viimeisissä ulkoharjoituksissa 29.8 Klo 19.00 Hutsissa samalla kun osallistuu pallopeliin ja judoharjoituksiin.


Lisätietoja harjoituksista kipponry@gmail.com tai Sini Hukka puh.050 3701169.